1. Spanje
  2. Cataluña
  3. Paüls (Tarragona)
  4. Ca les Barberes
image

Ca les Barberes

Locatie en atmosfeer

Ca les Barberes is een boerderij, gelegen in de sprookjesachtige omgeving van het dorp Paüls, in het bergachtige natuurpark Els Ports of Puertos Beceite. Het huis is al vanaf 1890 in de familie, die zich altijd heeft toelegd op de landbouw. In 1998 hebben we ons huis opengesteld voor het plattelandstoerisme dat toen erg in opkomst was en een daadwerkelijke ondersteuning betekende voor kleinschalige boerenbedrijven als het onze. We bieden onze gasten seizoensgebonden groenten uit eigen tuin en andere regionale producten. Montserrat geeft ook kookcursussen en –workshops aan kleine gezelschappen.

Faciliteiten en aanbod

Het huis beschikt over vijf kamers van verschillende afmeting maar die wel alle een eigen badkamer en toilet hebben. Er is een spelletjeskamer met televisie en open haard. Wifi is beschikbaar als u even het wachtwoord opvraagd. ’s Avonds kunt u in ons brasserie-restaurant genieten van heerlijke Catalaanse streekgerechten. We verkopen opbrengsten van eigen grond en aangevuld met producten uit de streek, zoals groenten, fruit, honing en wijn en nog meer. In het eerste weekend van juni vieren we het Kersenfeest en is heel Catalonië gezellig in touw. U bent van harte welkom.

Omgeving en activiteiten

In de omgeving kunt u genieten van diverse activiteiten, zoals paardrijden, boottochtjes over de Ebro en fietsen en wandelen over een oude spoorlijn (www.viasverdes.com) met aan weerszijden de spectaculaire landschappen van Els Ports. Op 20 kilometer ligt Tortosa, een stad met oude wijkjes, een kathedraal en een kasteel, waar in juli het bekende Renaissance-feest wordt gevierd. Ook kunt u zonnebaden op de stranden van de Costa Dorada, waar u vervolgens ’s avonds een vers visje prikt vergezeld van een goed glas wijn.

Algemene informatie

Openingstijden accommodatiehele jaar

Gesproken talen

Spaans, Frans

Logies

Aantal personen14Aantal kamers5Prijs eenpersoonskamer per nacht35Prijs tweepersoonskamer per nacht€ 31 Prijs is inclusief ontbijt

Vakantiewoning o.b.v. zelfverzorging

Aantal personen2-4Aantal huisjes/appartementen1Prijs kleinste eenheid per week€ 350-490 per eenheid

Groepsverblijf

Aantal personen9Aantal kamers2Prijzen op aanvraag

Maaltijden

Eigen restaurant/kantineVerkoop van eigen productenOntbijt€ 6Lunch€ 15Diner€ 15Afstand tot supermarkt0.5 kmAfstand tot restaurants0.1 km

Faciliteiten en activiteiten op locatie

Fietsverhuur

Buitensportfaciliteiten

Georganiseerde tochten in de omgeving

Workshops en cursussen

Faciliteiten en activiteiten in de omgeving (< 15 km)

Fietsverhuur

Gemarkeerde wandelpaden

Natuurwandelingen met gids

Paardrijden

Boot- of kanoverhuur

Buitenzwembad

Kinderen

Kinderstoel

Kinderbed

Speciale doelgroepen

roken op kamers niet toegestaan

Huisdieren in overleg toegestaan

Landschap in de omgeving

Hoogte boven zeeniveau (in meters)350

Producten van de boerderij

Een deeltijd-boerderij

Kleine, traditionele en ecologische boerderij

Grasland, Tuinbouw, Akkerbouw, Bosbouw

Routebeschrijving

Dichtstbijzijnde stadTortosa (20 km)Dichtstbijzijnde dorpXerta (10 km)