1. Spanje
  2. Cataluña
  3. Arbúcies (Girona)
  4. El Moli de Can Aulet y Pallissa de Joanet
Kleine kaart
image

El Moli de Can Aulet y Pallissa de Joanet

Locatie en atmosfeer

Het hoofdgebouw van El Moli de Can Aulet dateert van 1547. Het grenst aan een riviertje en wordt geflankeerd door weilanden. Het fraai vormgegeven landgoed ligt in een beschermd gebied met een enorme rijkdom aan planten en dieren. De eigenaren verbouwen groenten en fruit op biologische wijze en houden schapen en paarden.

Faciliteiten en aanbod

Op het landgoed treft u twee kleine vrijstaande huizen aan omringd door tuinen. De huizen zijn met natuurlijke materialen ingericht, geschikt voor maximaal vier personen en van alle gemakken voorzien. Verder is er een karakteristiek huis voor acht tot dertien personen te huur: La Pallissa. Dit ligt in het kleine gehucht Joanet. Er zijn vier tweepersoonskamers en een voor vijf personen. Het heeft drie badkamers, een zitkamer met open haard en open keuken. Het huis beschikt niet over een eigen zwembad of tuin. La Pallissa heeft fraaie uitzichten over het natuurpark Montseny.

Omgeving en activiteiten

Er zijn volop wandelmogelijkheden in de eeuwenoude bossen van het gebergte of u gaat op zoek naar de vele bronnen in de omgeving van Arbúcies en Sant Hilari Sacalm. Informatie over activiteiten zoals paardrijden, golf, een bezoek aan de markt van Vic op zaterdag of over het verloren gegane, majestueuze klooster van Sant Segimó aan de voet van de Matagalls, kunt u op de accommodatie krijgen. De Costa Brava ligt op circa 35 kilometer en het kuuroord Santa Coloma de Farners op een kleine 20 kilometer. U kunt naar het kasteel van Montsoriu wandelen of een tocht maken door het biosfeerreservaat Montseny (GR83). Ook kunt u evenementen bezoeken zoals herfstmarkten en festivals voor de patroonsheiligen.

Algemene informatie

Openingstijden accommodatiehele jaar

Gesproken talen

Spaans, Frans, Engels

Vakantiewoning o.b.v. zelfverzorging

Aantal personen12-21Aantal huisjes/appartementen3Prijs kleinste eenheid per week€ 430-695 per eenheidPrijs grootste eenheid per week€ 840-1400 per eenheid

Faciliteiten en activiteiten op locatie

Vuurplaats/barbecue

Buitenzwembad

Buitensportfaciliteiten

Faciliteiten en activiteiten in de omgeving (< 15 km)

Gemarkeerde wandelpaden

Paardrijden

Buitenzwembad

Kinderen

Kinderbed

Speciale doelgroepen

Huisdieren zijn niet toegestaan

Landschap in de omgeving

Producten van de boerderij

Een deeltijd-boerderij

Biologische of biodynamische boerderij

Tuinbouw, Fruitteelt, Veeteelt

Routebeschrijving

Dichtstbijzijnde stadVic (37 km), Girona (47 km), Barcelona (84 km)Dichtstbijzijnde dorpArbúcies (2 km)