1. Estland
  2. Viitna
  3. Kuusiku Loodustalu
image

Kuusiku Loodustalu

Locatie en atmosfeer

Deze boerderij, gelegen aan de rand van Nationaal Park Lahemaa is bijzonder geschikt voor degenen die geïnteresseerd zijn in natuur en natuurbeleving.

Faciliteiten en aanbod

Het hele jaar door zijn er comfortabele kamers met eigen douche en toilet te huur in de boerderij zelf en op de tweede verdieping van het apart staande houten saunagebouw. Van april tot oktober kunt u met maximaal vijf personen ook verblijven in het zomerhuis. Alle kamers zijn ingericht met natuurlijke materialen. U kunt hier op verzoek ook lokale en Estse maaltijden eten, waarbij gekookt wordt met biologische producten. Vegetarisch is geen probleem. Er is een traditionele Finse sauna voor maximaal vier personen.

Omgeving en activiteiten

Het Lahemaa Nationaal Park, het grootste van Estland, biedt een afwisseling van bossen, meren en hoogveen. Het is een van de weinige ongerepte natuurgebieden langs de Oostzee. Het bezoekerscentrum van het park bevindt zich in Palmse. De eigenaar organiseert kampeertochten naar het park. In Viitna staat een oude herberg daterend uit de 18de eeuw waar u nog steeds een maaltijd kunt nuttigen. Vroeger was dit een pleisterplaats voor reizigers op weg naar Sint Petersburg. Het dorp Jäneda (40 km) is ook een bezoek waard.

Algemene informatie

Openingstijden accommodatiehele jaarReserveringHele jaar noodzakelijk

Gesproken talen

Ests, Fins, Engels

Logies

Aantal personen15Aantal kamers5Prijs eenpersoonskamer per nacht21Prijs tweepersoonskamer per nacht€ 21-30 per persoonPrijs is inclusief ontbijt

Groepsverblijf

Aantal personen15Aantal kamers5Prijzen op aanvraag

Maaltijden

OntbijtLunch€ 6Diner€ 6

Faciliteiten en activiteiten op locatie

Vuurplaats/barbecue

Fietsverhuur

Sauna/Turks bad

Buitensportfaciliteiten

Georganiseerde tochten in de omgeving

Faciliteiten en activiteiten in de omgeving (< 15 km)

Fietsverhuur

Gemarkeerde wandelpaden

Paardrijden

Boot- of kanoverhuur

Landschap in de omgeving

Producten van de boerderij

Een deeltijd-boerderij

Kleine, traditionele en ecologische boerderij

Routebeschrijving

Dichtstbijzijnde stadRakvereDichtstbijzijnde dorpViitna