1. Denemarken
  2. Nørre Snede (Ikast-Brande, Midtjylland)
  3. Ecologische boerderijcamping Gyvelborg
image

Ecologische boerderijcamping Gyvelborg

Locatie en atmosfeer

Geniet van het leven en de rust op het Deense platteland en bezoek onze ecologische boerderijcamping Gyvelborg in Nørre Snede. Het ligt op een bosrijke heuvelrug in Midden-Jutland. De voorzieningen zijn vooral ecologisch verantwoord. Er worden alleen natuurlijke reinigingsmiddelen gebruikt. Ook zijn er waterbesparende toiletten. Uw auto mag alleen bij aankomst of vertrek op de camping staan. Ook op het land gebruiken we geen bestrijdingsmiddelen en kunstmest. Het onkruid wordt er uitgetrokken of gebrand. Het afval wordt gescheiden.

Faciliteiten en aanbod

De camping heeft 30 ruime staanplaatsen en is overzichtelijk voor ouders en grootouders met kleine kinderen. Er heerst een goede atmosfeer, gezelligheid en rust. Ook zijn er drie luxe blokhutten en een appartement te huur. In het kampeerhoogseizoen staan enkele ingerichte tenten te huur. Er zijn twee servicegebouwen met toiletten, douches en wasbakken. Er is ook een familie- en gehandicaptenbadkamer met douche, toilet en aankleedkussen voor de kleintjes. Verder is er een keuken en een recreatieruimte met informatie over de omgeving. U kunt ons bedrijf vrij bezichtigen en kijken hoe we onze 150 koeien melken en voeren. Aai de koeien, kalveren, katten en konijnen en onze hond Nanni. In ons winkeltje verkopen wij ecologisch vlees van Jersey-koeien. Het is vlees van uitstekende kwaliteit, mals en vol van smaak. Ideaal om te grillen, om worstjes of gehakt van te maken en te bakken. De melk van onze koeien leveren we dagelijks aan de ecologische zuivelfabriek van Thise.

Omgeving en activiteiten

Boerderijcamping Gyvelborg ligt in een prachtige natuurrijke omgeving met heuvels, bossen, heide en schone meren. Het hogemerengebied, waar de plaats Silkeborg zo bekend van is, ligt niet ver van de minicamping. Er zijn in de omgeving goede mogelijkheden om te vissen, te kanoën of kajakken. Ook wandel- en fietsliefhebbers kunnen hun hart ophalen: de Hærvej, een oude drijfroute voor het vee, is nu een fiets- en wandelpad en ook van de Skæve-baan, vroeger een treinspoor, is een fiets- en wandelroute gemaakt en liggen vlakbij de camping. Legoland en Dierentuin Givskud liggen op 30 minuten rijden van de camping.

Algemene informatie

Openingstijden accommodatiehele jaarReserveringHele jaar noodzakelijk

Gesproken talen

Nederlands, Engels, Deens

Vakantiewoning o.b.v. zelfverzorging

Aantal personen4-6Aantal huisjes/appartementen3 hutten, 1 appartementAlstublieft eigen bedlinnen meebrengenPrijs kleinste eenheid per week€ 67-116 per nacht (appartement) per eenheid

Boerderijcamping

Accommodatie te huur (zoals bv blokhut, tent, yurt, ger, pipowagen, woonwagen of caravan etc)Totaal aantal staanplaatsen30prijs per persoon€ 9,60Prijs per kind (<12)€ 4,80Prijs tent per nacht€ 1,40-3,40Prijs caravan/camper per nacht€ 1,40-3,40Kosten van gebruik elektriciteit per dag€ 3,40Huurprijs tent per dag€ 67Prijs blokhut of bungalow per dag€ 67-116

Maaltijden

Verkoop van eigen productenAfstand tot supermarkt3 kmAfstand tot restaurants3 km

Faciliteiten en activiteiten op locatie

Vuurplaats/barbecue

Rondleiding over het boerenbedrijf

Meehelpen op boerderij mogelijk

Gedetailleerde informatie over de omgeving

Faciliteiten en activiteiten in de omgeving (< 15 km)

Gemarkeerde fietsroutes

Gemarkeerde wandelpaden

Kinderen

Kleine boerderijdieren aanwezig

Meehelpen op boerderij mogelijk

Speeltuin

Binnenspeelruimte

Speciale doelgroepen

(Deels) toegankelijk met rolstoel (rolstoelopgang, aangepaste drempels, traplift, etc.)

Voorzieningen voor rolstoelgebruikers (toilet, douche, badkamer, keuken, etc.)

roken op kamers niet toegestaan

Huisdieren in overleg toegestaan

Landschap in de omgeving

Hoogte boven zeeniveau (in meters)81

Bos en/of heide, gemengd landbouwgebied

Heuvelachtig terrein

Poel, ven, meer

Producten van de boerderij

Een fulltime boerderij

Biologische of biodynamische boerderij

Grasland, Veeteelt

Routebeschrijving

Dichtstbijzijnde stadSilkeborgDichtstbijzijnde dorpNørre Snede