1. Duitsland
  2. Niedersachsen
  3. Tostedt
  4. Campingplatz Tostedt
image

Campingplatz Tostedt

Locatie en atmosfeer

Ver weg van het verkeerslawaai, ergens tussen Bremen en Hamburg, ligt de rustige camping Tostedt. Een heerlijk adres voor een ongedwongen vakantie. Hier treft u geen postzegels aan als plaats voor uw tent of caravan, maar ruim bemeten percelen tot wel 150 m2. Eigenaar Gerhard Friederich vindt het belangrijk dat zijn camping duurzaam wordt beheerd. De stroom die verkregen wordt is een combinatie van zonne- en windenergie, waterkracht en uit biomassa.

Faciliteiten en aanbod

De camping biedt plaats aan vijf tenten en 23 caravans en campers. Er zijn schaduwrijke plekken of juist zonnige plaatsen. Aan u de keuze! Op warme dagen kunt u verkoeling zoeken in het bronwater van het natuurzwembad dat maarliefst 47 bij 15 meter groot is. Kikkers zorgen er voor natuurlijke animatie. De camping heeft een aantal stallingplaatsen voor uw caravan of camper. Wel zo makkelijk als u toch besluit regelmatig terug te keren naar deze leuke plek. Nog een aardige bijkomstigheid is de kostenloze toegang tot het Wifi internet.

Omgeving en activiteiten

Wilt u het lome en landelijke eens een dagje verruilen voor wat meer drukte en cultuur? Steden als Hamburg en Bremen zijn binnen een uur bereikbaar en bieden u musea, theaters, dierentuinen, winkels en bedrijvige havens. De grootste modelspoorbaan bevindt zich in Hamburg en is een publiekstrekker voor jong en oud. In de nabijheid van de camping kunt u fietsen huren en een heerlijke tocht maken over de Lüneburger Heide. Leuk en leerzaam voor kinderen is het Freilichtmuseum am Kiekeberg in Ehestorf. Hier krijgt u een indruk van het leven van de vroegere bewoners van de Lüneburger Heide tussen 1600 en 1950.

Algemene informatie

Openingstijden accommodatiehele jaarReserveringNoodzakelijk in het hoogseizoen

Gesproken talen

Duits, Engels

Natuurkampeerterrein, natuurcamping

Totaal aantal staanplaatsen28Aantal tentplaatsen5prijs per persoon€ 4Prijs caravan/camper per nacht€ 10

Faciliteiten en activiteiten op locatie

Buitenzwembad

Faciliteiten en activiteiten in de omgeving (< 15 km)

Fietsverhuur

Paardrijden

Buitenzwembad

Tennisbaan

Speciale doelgroepen

Huisdieren toegestaan

Landschap in de omgeving

Hoogte boven zeeniveau (in meters)60

Routebeschrijving

Dichtstbijzijnde stadHamburg (49 km)Dichtstbijzijnde dorpWistedt (2,5 km)