1. Duitsland
  2. Mecklenburg-Vorpommern
  3. Dargun
  4. Ferienparadies Schwalbenhof
image

Ferienparadies Schwalbenhof

Locatie en atmosfeer

Aan de rand van Brudersdorf, een idyllisch, klein boerengehucht in Mecklenburg-Vorpommern, vindt u hobbyboerderij Schwalbenhof met 20 comfortabele en knusse vakantiehuizen. Gelegen aan een doodlopende weg heerst hier rust, maar ook vrolijkheid. Op het terrein heeft familie Meyer namelijk een miniwestern stadje en een stenen ridderburcht (met kerker!) laten bouwen. Voor kinderen is dit een geweldige vakantieplek, waar ze naar hartenlust kunnen spelen. Op de boerderij worden pony's en herdershonden gefokt. Er zijn ook schapen, reeën, konijnen, kippen en een ezel.

Faciliteiten en aanbod

Een deel van de vier sterren vakantiewoningen en -appartementen (voor 2 tot 7 personen) is geschikt voor rolstoelgebruikers. In de zomer is de "saloon" geopend en kunt u er met andere vakantiegangers iets drinken. De kinderen kunnen ponyrijden of een tochtje met de koets maken. Wasmachine, tuinmeubelen en een buitengrill staan tot uw beschikking. In Dargun (6 km) vindt u winkels en restaurants.

Omgeving en activiteiten

Brudersdorf ligt in het natuurgebied van de rivier de Trebel. Er loopt een mooi wandelpad naartoe. U kunt er vissen en kanoën. In dit moeras- en veengebied broeden de kraanvogel, de watersnip en de porseleinhoen. Volop wandelmogelijkheden zijn er in de nabij gelegen bossen. In de Klostersee bij Dargun (6 km) kunt u heerlijk zwemmen. De binnenstad van Stralsund (75 km) staat op de UNESCO Werelderfgoedlijst. Natuurpark Insel Usedom (90 km) is een zeer geliefd reisdoel. Er broeden zeearenden. Natuurpark Mecklenburgische Schweiz zal u met z'n heuvels en meren zeker kunnen bekoren. Heel bijzonder daar zijn de 1000-jarige eiken van Ivenack (45 km).

Algemene informatie

Openingstijden accommodatiehele jaarReserveringHele jaar noodzakelijk

Gesproken talen

Duits, Engels

Vakantiewoning o.b.v. zelfverzorging

Aantal personen69Aantal huisjes/appartementen20Alstublieft eigen bedlinnen meebrengenAlstublieft eigen handdoeken meebrengenPrijs kleinste eenheid per week€ 235 per eenheidPrijs grootste eenheid per week€ 700 per eenheid

Maaltijden

Eigen restaurant/kantineAfstand tot supermarkt6 kmAfstand tot restaurants6 km

Faciliteiten en activiteiten op locatie

Vuurplaats/barbecue

Boot- of kanoverhuur

Fietsverhuur

Paardrijden

Faciliteiten en activiteiten in de omgeving (< 15 km)

Fietsverhuur

Kinderen

Kleine boerderijdieren aanwezig

Speeltuin

Kinderstoel

Kinderbed

Speciale doelgroepen

(Deels) toegankelijk met rolstoel (rolstoelopgang, aangepaste drempels, traplift, etc.)

Voorzieningen voor rolstoelgebruikers (toilet, douche, badkamer, keuken, etc.)

rookvrije accommodatie

Huisdieren in overleg toegestaan

Landschap in de omgeving

Producten van de boerderij

Een deeltijd-boerderij

Kleine, traditionele en ecologische boerderij

Grasland, Veeteelt

Routebeschrijving

Dichtstbijzijnde stadDargunDichtstbijzijnde dorpBrudersdorf