1. Tsjechië
  2. Morava-Silesije
  3. Ostrovačice (Brno-venkov, Zuidelijk Moravië)
  4. Kemp Oáza
image

Kemp Oáza

Locatie en atmosfeer

Kemp Oaza is een mooie kleine familiecamping in een rustige omgeving en niet ver van Brno, de tweede stad van Tsjechië. De naastgelegen boerderij is weliswaar niet meer als zodanig in gebruik, maar het geheel ademt nog wel de sfeer van een boerderijcamping. In de avonduren is het genieten bij het knapperende kampvuur.

Faciliteiten en aanbod

De kampeerplekken liggen op de binnenplaats in de boomgaard, zijn ruim en er is elektriciteit. Op de camping vindt u een kinderzwembadje, een speeltuin en ruimte voor basketbal en tafeltennis. Voor de gasten is er een gemeenschappelijke zitruimte en een koelkast. Wifi is op de camping beschikbaar. In de boerderij zelf is nog een tweepersoonskamer te huur.

Omgeving en activiteiten

De camping ligt in de buurt van Rosice, waar een mooi kasteel met Rococo-salon te bezichtigen is. Ook bijzonder is de hoog boven de rivier Svratka uittorenende middeleeuwse burcht Veveří. Een uitstapje naar de hoofdstad van Moravië, Brno, mag natuurlijk niet op uw programma ontbreken. U kunt er naar de Špilberk, de burcht die vooral bekend was als gevangenis ten tijde van het Keizerrijk Oostenrijk. Tegenwoordig is er een museum gevestigd dat is gewijd aan de geschiedenis van Oostenrijk en Tsjechië. De omgeving van Brno is ook zeer de moeite waard. Een aanrader is het natuurgebied Moravsky Kras ofwel Moravische Karst, met de 138 meter diepe Macochakloof en prachtige ondergrondse druipsteengrotten, waarvan de Punkevní de grootste is.

Algemene informatie

Openingstijden accommodatie01-04 t/m 31-10

Gesproken talen

Engels, Tsjechisch, Duits

Logies

Aantal personen2Aantal kamers1Prijzen op aanvraag

Gewone camping

Totaal aantal staanplaatsen25Aantal tentplaatsen25prijs per persoon€ 3Prijs tent per nacht€ 2-3Prijs caravan/camper per nacht€ 4-5Kosten van gebruik elektriciteit per dag€ 3Prijs voor het parkeren van uw auto€ 2

Maaltijden

Afstand tot supermarkt0,5 kmAfstand tot restaurants0,5 km

Faciliteiten en activiteiten op locatie

internet/wifi

Vuurplaats/barbecue

Buitenzwembad

Faciliteiten en activiteiten in de omgeving (< 15 km)

Gemarkeerde wandelpaden

Kinderen

Speeltuin

Openlucht kinderbad

Speciale doelgroepen

Huisdieren in overleg toegestaan

Landschap in de omgeving

Hoogte boven zeeniveau (in meters)333

Producten van de boerderij

Kleine, traditionele en ecologische boerderij

Routebeschrijving

Dichtstbijzijnde stadRosiceDichtstbijzijnde dorpOstrovačice