1. Tsjechië
  2. Hradec Králové
  3. Jindřiš (Jindřichův Hradec, Zuid-Bohemen)
  4. Kemp Jindřiš
image

Kemp Jindřiš

Locatie en atmosfeer

Natuurcamping Jindriš ligt in een prachtige omgeving met veel bossen en vijvers, vlakbij het schilderachtige dal van de beek Hamerský Potok. Vanuit de camping kunt u zo het bos inlopen. Daar vindt u onder andere paddenstoelen, bosbessen en blauwe bessen. In het onaangetaste Jindřichdal kunt u mooie wandelingen maken.

Faciliteiten en aanbod

Het terrein maakt deel uit van een enorme boerderij en een flink stuk land. Het is een zonnige weide tegen een helling en biedt plaats aan 15 tenten en 15 caravans. Er zijn toiletten en een douche. In de open keuken kunnen gasten zelf koken. Het is een uitstekende camping voor natuur- en rustzoekers. Er hoort een kleine ontspanningsruimte bij ingeval van koud en nat weer.

Omgeving en activiteiten

Op een steenworp kunt u heerlijk zwemmen in een groot meer, een oude zandgroeve met fijne zandstranden. Op circa 500 meter van de camping ligt een smalspoor, waarop in het hoogseizoen een honderd jaar oud stoomtreintje rijdt, die u van Jindřichův Hradec naar Nová Bystřice brengt. De provinciestad Jindřichův Hradec kijkt uit op het Vajgar-meer. Dit levert een geweldig panorama op van de gotische kasteeltoren en burcht, die weerspiegelt in het water een stille dubbele getuige is van vergane aristocratische glorie. De stad is door haar historische kern tot beschermd monument verklaard. Liefhebbers van cultureel erfgoed kunnen ook een bezoek brengen aan de burcht van Jindřichův Hradec, of het sprookjesachtige waterkasteel Červená Lhota in Renaissancestijl en de overblijfselen van het kasteel van Landštejn uit de 13e eeuw.

Algemene informatie

Openingstijden accommodatie15-04 t/m 15-10ReserveringNoodzakelijk in het hoogseizoen

Gesproken talen

Engels, Tsjechisch, Duits

Natuurkampeerterrein, natuurcamping

Totaal aantal staanplaatsen30Aantal tentplaatsen15prijs per persoon€ 2Prijs tent per nacht€ 2-3Prijs caravan/camper per nacht€ 3-4Kosten van gebruik elektriciteit per dag€ 1,50Huurprijs caravan per week€ 18-30Prijs blokhut of bungalow per week€ 100-115Prijs voor het parkeren van uw auto€ 1,50

Maaltijden

Eigen restaurant/kantineLevensmiddelenwinkeltje bij de accommodatieDiner€ 3-5Afstand tot supermarkt3 kmAfstand tot restaurants3 km

Faciliteiten en activiteiten op locatie

Vuurplaats/barbecue

Fietsverhuur

Gezondheidsbehandelingen (kuren, massages, etc.)

Sauna/Turks bad

Buitensportfaciliteiten

Georganiseerde tochten in de omgeving

Rondleiding over het boerenbedrijf

Faciliteiten en activiteiten in de omgeving (< 15 km)

Paardrijden

Windsurfen

Zeilen

Buitenzwembad

Overdekt zwembad

Tennisbaan

Kinderen

Kleine boerderijdieren aanwezig

Speeltuin

Openlucht kinderbad

Speciale doelgroepen

Huisdieren in overleg toegestaan

Landschap in de omgeving

Hoogte boven zeeniveau (in meters)500

Producten van de boerderij

Een deeltijd-boerderij

Kleine, traditionele en ecologische boerderij

Grasland, Tuinbouw, Fruitteelt, Akkerbouw, Pluimveeteelt, Viskwekerij

Routebeschrijving

Dichtstbijzijnde stadJindřichův HradecDichtstbijzijnde dorpBlažejov