1. Tsjechië
  2. Plzen
  3. Miliře (Tachov, West-Bohemen)
  4. Miliře Vakantieboerderijen
image

Miliře Vakantieboerderijen

Locatie en atmosfeer

Miliře Estate is een 1600 hectare groot landgoed aan de voet van het Boheemse Woud in het beschermde natuurpark Český les in West-Bohemen. Er is een ecologische stamboekfokkerij van Limousins met ongeveer 400 moederdieren gevestigd. Met de prachtig bloeiende kruidenweiden, vele moerassen, omgeven door zowel natte als droge natuurbossen, die de habitat zijn voor bevers, reeën, edelherten en wilde zwijnen, is het een lustoord voor hen die van rust, stilte en een onbedorven natuur houden.

Faciliteiten en aanbod

De vakantiehuizen zijn voormalige boerderijtjes en liggen verspreid in de natuur met adembenemende uitzichten. Alle huizen, behalve de Oude Pastorie of Fara, hebben een ruime omheinde tuin, heerlijk voor kinderen en honden. Van die laatste mag u maximaal drie meenemen. De Oude Pastorie heeft een ruime afgesloten binnenplaats en een open grasveld naast het huis. Rond het dorp Milire liggen vijf huizen en in het drie kilometer verderop gelegen Obora zijn twee andere huizen. Ze zijn allemaal gerenoveerd, zoveel mogelijk in de oorspronkelijke stijl en er wordt op hout gestookt. De vakantiehuizen beschikken elk over zes tot acht bedden en hebben gezellige zitkamers en goede badkamers. Ook is er bij elk huis een barbecue en een zandbakje, een waterbadje voor de kinderen en een vuurstookplaats. Die laatste ontbreekt bij de Oude Pastorie.

Omgeving en activiteiten

In alle huizen is documentatie aanwezig over wat er te zien en te doen is in de omgeving. Fiets- en wandelroutes beginnen vaak al vanuit uw vakantiehuis. Goede fietsen zijn te huur in het nabijgelegen stadje Tachov. Ook is er een groot meer Branka met schoon water om in te zwemmen. In Tachov is een fraai buitenbad met glijbanen en kinderbadjes, zeker voor de kleintjes heel erg leuk. Prachtige oude stadjes met veel cultuur, mooie kastelen en kloosters liggen ruim voor handen in de omgeving. In Pilsen is het dierenpark met botanische tuin een echte aanrader!

Algemene informatie

Openingstijden accommodatiehele jaarReserveringHele jaar noodzakelijk

Gesproken talen

Nederlands, Engels, Tsjechisch, Duits, Spaans, Frans

Vakantiewoning o.b.v. zelfverzorging

Aantal personen42-56Aantal huisjes/appartementen7Prijs kleinste eenheid per week€ 450 per eenheidPrijs grootste eenheid per week€ 700 per eenheid

Maaltijden

Afstand tot supermarkt7 kmAfstand tot restaurants1 km

Faciliteiten en activiteiten op locatie

Vuurplaats/barbecue

Meehelpen op boerderij mogelijk

Faciliteiten en activiteiten in de omgeving (< 15 km)

Fietsverhuur

Gemarkeerde wandelpaden

Paardrijden

Buitenzwembad

Overdekt zwembad

Tennisbaan

Kinderen

Kinderstoel

Kinderbed

Speciale doelgroepen

roken op kamers niet toegestaan

Huisdieren toegestaan

Landschap in de omgeving

Hoogte boven zeeniveau (in meters)650

Producten van de boerderij

Een fulltime boerderij

Biologische of biodynamische boerderij

Grasland, Bosbouw, Veeteelt

Routebeschrijving

Dichtstbijzijnde stadTachovDichtstbijzijnde dorpMiliře en Obora