1. Zwitserland
  2. Graubünden
  3. Fanas
  4. Hitsch-Huus
image

Hitsch-Huus

Locatie en atmosfeer

Het charmante hotel van Christine en Jürg ligt in Fanas, in de wat onbekende streek Prätigau, het voorportaal naar beroemde skioorden als Davos, Klosters en Maienfeld. De hoteliers werken volgens de principes van het verantwoord ondernemerschap. Groene stroom (zonnecollectoren) en afvalscheiding zijn vanzelfsprekend. Voedselproducten komen zoveel mogelijk van boeren uit de omgeving. De niet-streekeigen producten dragen zo mogelijk het logo van Fairtrade.

Faciliteiten en aanbod

Op de badkamers, de parketvloer en de toegang tot de lift na, is geen enkele kamer in Hitsch-Huus hetzelfde. Wilt u een kamer met balkon of juist een gezellige zithoek? Geeft u de voorkeur aan stilte of hebt u toch liever wat zicht op levendigheid? Aan u de keuze! In het restaurant kunt u genieten van gerechten uit vers bereide, seizoensgebonden en regionale producten van voornamelijk biologische oorsprong. Het hotel beschikt over een leesruimte waar u zich kunt terugtrekken met een spannend boek.

Omgeving en activiteiten

Zwemmen kan in het openluchtbad van Schiers, het overdekte zwembad van Zizers en in de thermale baden van Bad Ragaz. Musea, theaters en een gezellige zaterdagmarkt vindt u in de historische stad Chur op 28 kilometer. In de winter is op zaterdag en zondag de skilift voor kinderen achter het hotel in werking. Meer ski- en snowboardvertier is te vinden in Grüsch op 2,5 kilometer. Wandelingen starten vanuit het dorp Fanas en eindigen voor de deur van het hotel. Paragliders zijn laaiend enthousiast over dit gebied. U zou een vlucht kunnen wagen.

Algemene informatie

Openingstijden accommodatiehele jaarReserveringHele jaar noodzakelijk

Gesproken talen

Duits, Spaans, Frans, Engels

Logies

Aantal personen15Aantal kamers6Prijs eenpersoonskamer per nacht65-79Prijs tweepersoonskamer per nacht110-137 CHF Prijs is inclusief ontbijt

Maaltijden

Eigen restaurant/kantineOntbijt

Faciliteiten en activiteiten op locatie

Buitensportfaciliteiten

Faciliteiten en activiteiten in de omgeving (< 15 km)

Fietsverhuur

Gemarkeerde wandelpaden

Natuurwandelingen met gids

Paardrijden

Buitenzwembad

Overdekt zwembad

Wintersport

Kinderen

Speeltuin

Kinderstoel

Kinderbed

Speciale doelgroepen

rookvrije accommodatie

Huisdieren in overleg toegestaan

Landschap in de omgeving

Hoogte boven zeeniveau (in meters)904

Routebeschrijving

Dichtstbijzijnde stadChur (28 km)Dichtstbijzijnde dorpGrüsch (2,5 km)