1. Belgium
  2. Limburg
  3. Niel-bij-Sint-Truiden (Gingelom)
  4. Aan het Tombos
image

Aan het Tombos

Location and atmosphere

Aan het Tombos is een karakteristieke hoeve in de Haspengouw, rustig gelegen en met rondom weilanden, boomgaarden en bos. Het is een actief akkerbouwbedrijf met groenten, fruit en met aardappelteelt als specialisatie. De verwerking van de producten gebeurt op een andere hoeve.

Facillities

De drie vakantieverblijven hebben elk een zithoek, badkamer en een ingerichte keuken met afwasmachine en oven. Bigareau is op de voormalige hooizolder en geschikt voor zes personen met drie slaapkamers. Een kinderbedje is aanwezig. Conference is ingericht in een verbouwde stal met slaapgelegenheid voor vier personen en toegankelijk voor rolstoelgebruikers met het label A+. Eén slaapkamer heeft een tweepersoonsbed en één slaapkamer heeft een stapelbed. Voor twee personen extra is er een uitklapbed in de salon en u kunt genieten van een groot terras. Jonagold zit in een gedeelte van de hooizolder en de duiventil. Dit vakantieverblijf is volledig ingericht en voorzien van allergeendichte materialen, verven en vernissen. De meubels zijn afwasbaar en de kasten zijn doorgetrokken tot aan het plafond. Hier is slaapgelegenheid voor vier personen in twee kamers. Er is een gemeenschappelijke wasmachine, wifi en in de grote tuin zijn picknicktafels, zitbanken en ligstoelen beschikbaar. Fietsen en paarden kunnen worden gestald en alle gasten krijgen de Limburg Vakantiepas.

Surroundings and activities

De omgeving leent zich goed voor fietsen en er is ruime keuze aan fiets- en wandelroutes met een speciaal thema. De Tumiluroute brengt u naar de overblijfselen van de Gallo-Romeinen op het Gingelomse grondgebied. In april voert de Bloesemfietsroutes langs de mooiste bloeiende boomgaarden in het hartje van de Haspengouw. In september en oktober zijn er de fruitroutes en diverse activiteiten rond de oogst. Het Limburgse fietsroutenetwerk met knooppunt 183 ligt in de buurt. Met flexibel fietsverhuur is het mogelijk een groene toerfiets van een station of servicepunt af te halen en die weer in te leveren op een andere verhuurplaats naar keuze.

General information

Opening times accommodationyear roundReservationNecessary during whole year

Languages spoken

German, French, Dutch, English

Selfcatering housingunit

Number of persons14Number of holiday units3Price smallest unit per week€ 320 per unitPrice largest unit per week€ 510 per unit

Group accommodation

Number of persons14Number of rooms7Prices on request

Food

Distance to supermarket2 kmDistance to restaurants1 km

Facilities

Campfire/barbecue

Facilities and activities in the surroundings (< 15 km)

Bicycles for rent

Marked trails

Guided nature tours

Horseriding

Indoor swimming pool

Health resort

Tennis court

Children

Playground

Highchair

Cot

Special target groups

(Partially) wheelchair accessible (ramp, doorsteps, stairlift, elevator, etc.)

Facilities for wheelchair users (toilet, shower, bathroom, kitchen, etc.)

smoking restricted or prohibited

Pets allowed if agreed upon

Landscape characteristics

Height above sea level (in meters)89

Farm production

Fruticulture, Arable farming

Route description

Nearest citySint-Truiden, LandenNearest villageGingelom, Borlo, Vorsen, Montenaken